Despre Ampri

Clienți - Echipă - Oportunități - Puncte forte - Înțelegere - Asistență
Fiabilitate - Respect - Comunicare - Pasiune - Succes

Despre Ampri

AMPri - FILOZOFIE ȘI ISTORIE

AMPri pe piața consumabilelor medicale

AMPri Handelsgesellschaft mbH a fost fondată în 1994. La început, afacerea se baza pe grupul de produse reprezentat de mănuși. Cu toate acestea, datorită proximității față de piața medicală și a cunoștințelor în ceea ce privește cerințele clienților, extinderea gamei de produse a devenit o provocare constantă pentru companie.

Dezvoltare

Astăzi, numele AMPri este  foarte cunoscut atunci când ne referim la produse de unică folosință pentru siguranță, igienă și îngrijire în toate domeniile muncii. De mai bine de 20 de ani AMPri oferă colaboratorilor din Europa o gamă aproape completă de peste 500 de produse de unică folosință pentru toate domeniile de lucru și întrebuințări adaptate cerințelor țării respective.

despre-Ampri

Scopul nostru

Produse variate pentru multiple domenii de activitate

Produsele sunt utilizate în siguranță la locul de muncă pentru echipamentele de protecție individuală, în industria alimentară și în domeniile medicinii, igienei și îngrijirii. Gama de produse oferă tot ceea ce are zilnic nevoie o companie modernă când vine vorba despre produse de igienă, de la mănuși pentru fiecare domeniu de întrebuințare, până la protecție din cap până în picioare și dezinfectanți. Compania oferă o mare importanță calității în toate categoriile de preț.

Mărcile proprii ale AMPri reflectă know-how-ul pentru fiecare produs și grup de preț. Scopul este de a oferi un produs pentru fiecare nevoie la cel mai bun raport calitate-preț din propria marcă. În prezent, AMPri are aproximativ 100 de angajați în întreaga lume și are sediul în zona industrială estică din Winsen / Luhe, în sudul Hamburgului.

logistică

Disponibilitate și management

Logistica bună și disponibilitatea rapidă a articolelor joacă un rol foarte important pentru clienți. Datorită centrului logistic, care acoperă 15.000 m², aproape toate articolele sunt întotdeauna disponibile. Apropierea de portul Hamburg permite accesul rapid și flexibil la containerele care sosesc zilnic. Acest lucru asigură un flux optim de mărfuri.

În plus, AMPri cooperează cu un birou din China, care este responsabil pentru controlul calității produselor și fabricilor de la fața locului. În Bosnia, AMPri lucrează de asemenea în strânsă colaborare cu un partener a cărei fabrică produce diverse articole de unică folosință pentru companie. Managementul calității, aici și în țările producătoare, asigură îndeplinirea tuturor cerințelor actuale și legale – și în mod durabil, pentru oameni și mediu. Multe produse certificate ale companiei noastre confirmă și susțin acest management al calității și oferă clienților securitate maximă.

logistica-Ampri

Promisiunea noastră, viziunea noastră, valorile noastre

Gama de produse este în continuă creștere și este adaptată la cerințele clienților, cu care AMPri este într-un schimb de idei dinamic. Accentul este pus pe îndeplinirea cerințele clienților și chiar pe depășirea așteptărilor lor. Compania este certificată ISO 9001 și ISO 13485. Thomas Böhme și Tobias Stahmer sunt parteneri administrativi.

Promisiunea noastră

Promisiunea noastră – soluții de produse și servicii inovatoare și personalizate individual pentru fiecare cerință a clientului.

Viziunea noastră

Viziunea noastră este să fim un furnizor unic și orientat spre viitor de articole de unică folosință și reutilizabile pentru domeniile medicinei, îngrijirii, igienei și industriei (produse medicale și EIP) și să fim sustenabili din punct de vedere economic, social și să protejăm mediul.

Valorile noastre:

Valorile noastre: Clientul este întotdeauna punctul central al acțiunilor noastre, fără a neglija obiectivele și cerințele noastre specifice companiei și a le armoniza în cel mai bun mod posibil.

Sunteți interesat de produsele noastre?

Pur și simplu contactați-ne.

Completați formularul sau sunați la: (+4) 0785.505.005

Formular de contact

Trimiteți-ne un mesaj acum și vă vom contacta în cel mai scurt timp posibil

    Cum vă putem ajuta?